Activivi

Activivi

Achieved samarbejder med Activivi omkring løbene Hegnethalf.dk og kongernes5-dages.dk. Læs med her for at lære mere om Activivi:

Vi er to brødre med en passion for løb, natur og kvalitet. Vi har siden vi har været helt små løbet orienteringsløb og gør det stadig. Vi er vokset op i Nordsjælland, men bor nu begge i Silkeborg. Vores interesse for events og stævner stammer fra vores opvækst, hvor vi altid har hjulpet vores lokale orienteringsklub med at arrangere alt fra træningsløb til store motionsløb.
Det har givet os en masse erfaring og viden omkring hvad som er vigtig for os som arrangører, men ikke mindst også en forståelse for hvad som er vigtigt for deltagerne.
Vi med den baggrund stiftet virksomheden Activivi, hvor vi indtil videre har 2 motionsløb i porteføljen - Hegnet Half og LØBEREN Kongernes 5-dages. Til Hegnet Half kan du oplevet Danmarks fladeste halvmarathon og 10 km rute og så er hele ruten endda i skøn og flot natur i Tisvilde Hegn. LØBEREN Kongernes 5-dages er et etapeløb for hele familien, hvor vi har fokus på fællesskab og løbeoplevelser på på unikke steder i Nationalpark Kongernes Nordsjælland, hvor vi er officielle partnere med nationalparken.


Tilbage til blog